Secretele prosperității – sfaturi pierdute și redescoperite pentru succes în vremuri dificile de Napoleon Hill.

O carte interesantă pe care o recomand cu dragă inimă – Secretele prosperității, scrisă de cunoscutul și apreciatul autor de cărți motivaționale, Napoleon Hill.

A venit vara! Și toată lumea este în perioada concediilor, a odihnei și a bunei dispoziții. De ce să nu fie și o perioadă a schimbărilor? Dacă citești carte potrivită, la un moment dat, acest lucru, poate însemna o resetare a valorilor și a principiilor tale. Și când este mai bine să citești o astfel de carte? Da, exact! Când te simți relaxat, odihnit și plin de forțe proaspete! Citește-o pe plajă, pe drum, la o terasă, în natură! Te va inspira mult mai puternic, dar mai important, vei fi mult mai hotărât să aplici tehnicile care sunt cu adevărat inovatoare și revelatoare. Este o carte care îți va schimba din temelii modul de gândire în ceea ce privește prosperitatea și acumularea de bogății.

Secretele prosperității este o carte formată din mai multe articole scrise de autor în perioada 1919-1923. Cam de mult, nu? Să știi că ideile din carte nu sunt învechite deloc. Se aplică perfect și în ziua de astăzi.

Învață să îți folosești minunata minte.

Autorul intră direct în miezul problemelor umane cu acest prim capitol, prin care îți arată cât de necesar este să plantezi în mintea ta gânduri constructive și calitative, cu ajutorul unui principiu pe care ți-l detaliază în carte – autosugestia.

Singura modalitate de a dezvolta orice calitate a minții este să te concentrezi asupra ei, să meditezi asupra ei și să o folosești. Tendințele distructive ale minții pot fi distruse lipsindu-le de hrană și nefolosindu-le! Napoleon Hill

Vei afla ce este succesul și cum poți ajunge la el prin intermediul celor 16 trepte pe scara magică spre succes. Doar ți le voi enumera. Te voi lăsa pe tine să le descoperi. Oricum am mai discutat despre ele în acest articol.

În cele 16 trepte vei găsi practic o serie de virtuți pe care va trebui să le asimilezi. Vei citi despre încrederea în sine, inițiativă, imaginație, acțiune, autocontrol, concentrare, perseverență, eșecul, munca.

Un secret.

Vei afla secretul oamenilor de succes, a acelor oameni care reușesc. Nu îl voi spune, îl găsești în carte, dar este un secret pe care îl știe toată lumea și care la nivel de conștiință îl știm, dar nu îl aplicăm deloc.

Vei avea două capitole dedicate doar autosugestiei și sugestiei. Autorul spune despre autosugestie că este mijlocul prin care dorința este comunicată subconștientului, iar dorința reprezintă începutul acțiunii minții. Dacă cu ajutorul autosugestiei influențăm propria mintea, cu ajutorul sugestiei influențăm mințile altora. Practic, autorul  consideră sugestia una dintre cele mai subtile și puternice principii ale psihologiei.

Cartea se încheie cu o frază foarte motivațională pe care ți-o las aici:

Cine te oprește să te organizezi în mod corect și să reușești din plin în orice acțiune pe care o întreprinzi? Cine are suficientă putere să te oprească, dacă îți folosești corect abilitățile și îți canalizezi eforturile către un scop clar, într-o manieră organizată? Dacă faci parte din marea masă a celor „legați de salariu”, care trebuie să fie într-un anumit loc, la o anumită oră în fiecare zi a vieții lor, pentru a obține hrana și îmbrăcămintea necesare traiului, cine te poate opri să-ți folosești abilitățile în așa fel încât, la un moment dat, să-ți iei măcar o zi liberă? Răspunde la aceste întrebări! Este posibil ca răspunsurile să te ajute să ieși din hățișurile sărăciei și eșecurilor și să descoperi lumina succesului și belșugului. Nimeni nu află fără a încerca.

Cartea o poți cumpăra de pe Libris.ro sau de pe elefant.ro

Dacă te mai interesează alte cărți pentru educația ta financiară le gășești dând click pe Recenzii cărți

ABONEAZĂ-TE LA BLOG
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Educația financiară e blogul unde vei învăța cum să îți gestionezi banii tăi, să îi cheltui mai responsabil și în final să te ducă la abundență financiară.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
https://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2018/07/secretele_prosperitatii_coperta_1-1-857x1024.jpghttps://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2018/07/secretele_prosperitatii_coperta_1-1-150x150.jpgEducatia financiarăRecenzii cărțiSecretele prosperității - sfaturi pierdute și redescoperite pentru succes în vremuri dificile de Napoleon Hill. O carte interesantă pe care o recomand cu dragă inimă - Secretele prosperității, scrisă de cunoscutul și apreciatul autor de cărți motivaționale, Napoleon Hill. A venit vara! Și toată lumea este în perioada concediilor, a odihnei...De la datorii la o viață prosperă!