6 motive pentru care ar trebui să cumperi casă în decembrie

Luna decembrie și Anul Nou îți oferă ocazia perfectă de a face achiziții de case. Nu numai că poți lua o proprietate de chilipir de la un vânzător disperat, dar poți economisi o sumă semnificativă, luând casa la un preț mai redus.

Achiziții de case

Iată care sunt motivele pentru care nu trebuie să ratezi achiziții de case în decembrie

1. Cei care de obicei caută o locuință, se opresc în această perioadă a anului, fiind preocupați cu perioada sărbătorilor, a cumpărăturilor și a petrecerilor. Astfel, vor amâna pentru anul ce urmează achiziția unei locuințe. În această perioadă de sărbători, majoritatea persoanelor își vor canaliza resursele financiare spre cumpărături, cadouri, petreceri și vacanțe de iarnă. Vei avea avantajul unei mici concurențe din partea altor cumpărători.

2. În România perioada cea mai frenetică de achiziții de case este în timpul verii și prima jumătate a toamnei. În acestă perioadă foarte multe persoane care muncesc în străinătate se întorc cu banii câștigați și doresc să cumpere o casă. Din acest motiv prețul locuințelor urcă în această perioadă. Un alt motiv pentru care vânzările sunt mai ridicate în această durată este dat de faptul că foarte mulți tineri achiziționează un imobil prin programe precum ” Prima Casă”. Vânzătorii de case nu duc lipsă de cumpărători în această decurs. Iar cei care nu au reușit să vândă în această perioadă vor deveni îngrijorați că nu reușesc să vândă casa. Orice vânzător care oferă casa de vânzare în luna decembrie, luna sărbătorilor este destul de motivat să vândă.

Lasă un pic cumpărăturile și sărbătorile de iarnă și fă-ți timp pentru găsirea unor chilipiruri.

3. Dacă cumperi printr-o agenție imobiliară, în această perioadă ei sunt mai liberi datorită numărului scăzut de cumpărători. Ei vor avea mai mult timp pentru tine și vor putea să îți prezinte un număr mai mare de imobile și de obicei vei beneficia din partea lor de servicii mai bune. În plus, ai șanse mari să îți prezinte oferte scăzute.

4. În această perioadă ai ocazia să găsești pe piață chilipiruri. Vânzătorii care nu au reușit să vândă vor lăsa la preț. Niciodată să nu te temi să faci o ofertă pe care o consideri potrivită pentru tine și bugetul tău. S-ar putea să ai o surpriză plăcută și vânzătorul să îți accepte oferta. Nu poți să știi niciodată!

5. Mulți vânzători se tem de situația economică și politică a țării noastre și în special de creșterea ROBOR-ului pe fondul tensiunilor politice, astfel doresc cât mai repede să își vândă casele. Situația actuală îi îndeamnă la pesimism în ceea ce privește revenirea pieței imobiliarelor. Dar și cel mai important toți indicatorii arată o cădere a pieței imobiliare.

6. În această perioadă poți găsi prețuri reduse, nu numai la imobile, ci și pentru perfectarea actelor-comisioane pentru agent imobiliar, onorarii notariale și de ce nu chiar sume mai mici pentru evaluarea casei alese.

Trebuie să faci multe oferte! Nu vei mai dispune de aceste avantaje timp de un an! Fă achiziții de case în această perioadă și nu vei regreta!

ABONEAZĂ-TE LA BLOG
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Educația financiară e blogul unde vei învăța cum să îți gestionezi banii tăi, să îi cheltui mai responsabil și în final să te ducă la abundență financiară.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
https://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2017/11/achiziții-de-case-1024x681.jpeghttps://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2017/11/achiziții-de-case-150x150.jpegEducatia financiarăInvestiții imobiliareachiziții de case,investiții imobiliare6 motive pentru care ar trebui să cumperi casă în decembrie Luna decembrie și Anul Nou îți oferă ocazia perfectă de a face achiziții de case. Nu numai că poți lua o proprietate de chilipir de la un vânzător disperat, dar poți economisi o sumă semnificativă, luând casa la un...De la datorii la o viață prosperă!