Sfaturi practice pentru cumpărarea de proprietăți pentru investiții

Indiferent dacă ești un investitor experimentat sau un novice, motivația ta pentru cumpărarea de proprietăți pentru investiții este aceeași. Vrei să îți mărești valoarea netă și să faci niște bani din venitul din chirie.

Crezi că te interesează investițiile imobiliare? Ai nevoie de sfaturi de investiții în proprietate pentru a te face să începi în direcția cea bună. Chiar și în această economie curentă poți învăța cum să investești inteligent și să faci niște bani în plus în acest proces.

Dacă ești un investitor cu experiență, probabil că deja știi ce trebuie să faci pentru a investi cu înțelepciune. Ca investitor novice, trebuie să te asiguri că faci toate demersurile și înveți tot ceea ce trebuie să știi înainte de a încerca să cumperi proprietăți de investiții, astfel încât să nu bifezi un eșec și să pierzi banii investiți în loc să îți aducă câștig de capital și un venit pasiv lunar, rezultat din chirii.

Investițiile imobiliare vizează găsirea proprietății potrivite, care va funcționa cel mai bine pentru tine. Lucrurile care alcătuiesc proprietatea potrivită pot diferi de la investitor la investitor și depind de nevoile tale specifice.

Începe cu proprietăți mici.

Cel mai bun sfat e să începi cu proprietăți mici. Suma investită e mai mică. Poți administra ușor proprietatea. Nu merge pe clădiri mari din prima, lipsa de experiență te pot face să pierzi ușor banii.

Începe cu clădiri mici și află toate trucurile comerțului imobiliar, astfel încât să diminuezi riscul pierderii investiției din lipsa de experiență a gestionării unei astfel de clădiri. Există mai multe tipuri de proprietăți diferite pentru a investi și pentru investitorul novice. Alegerea ar trebui să fie o garsonieră sau un apartament cu două camere. Acest lucru face posibil găsirea cât mai repede a chiriașilor. Așa ai șansa ca locuința cumpărată să nu rămână goală, fără chiriași, și astfel fără venituri. Experiența acumulată cu aceste proprietăți te va face să cauți la un moment dat și proprietăți mari, poate spații comerciale, industriale, terenuri…

Vizionarea

Cumpărarea de proprietăți pentru investiții

Înainte de a cumpăra orice imobil, trebuie să cercetezi cu atenție fiecare proprietate în parte și să dispui de toți factorii decisivi, astfel încât să nu cheltui și mai mulți bani pe lucruri cărora nu le dai importanță la vizionare. E normal să faci unele recondiționări a proprietăți în care ai investit, dar să nu existe probleme majore și costisitoare. Mulți cumpără locuințe și se trezesc apoi cu grave probleme ce necesită remedii imediate. De exemplu o instalație electrică proastă sau una sanitară te poate faci să spargi câțiva pereți pentru rezolvarea acestor probleme. Costuri în plus pe care nu ți le dorești. O inspecție riguroasă a proprietății înainte de cumpărare va determina dacă nu sunt probleme a proprietății. Verifică atent! Nu vrei să cumperi o dărăpănătură. Vrei să cumperi un loc în care să poți pune o sumă minimă de bani și să o rezolvi repede pentru o rentabilitate bună a investiției tale.

Ar trebui să alcătuiești un buget pentru munca care trebuie făcută în interiorul proprietății după ce ai cumpărat-o. Vrei să cheltuiești cât mai puțini bani pentru a face proprietatea atrăgătoare pentru potențialii chiriași și trebuie să termini recondiționarea în timp util pentru a obține un chiriaș în proprietate cât mai repede posibil. În cazul în care proprietatea este vacantă, aceasta te va costa doar bani în loc să îți facă bani.

Continuă cu proprietăți din ce în ce mai mari.

Odată ce ai stăpânit o unitate mai mică sau două poți lua în considerare trecerea la o locuință mai mare sau spații comerciale. Înainte de a cumpăra orice proprietate comercială, cercetează zona și asigură-te că locația este bună. Pentru un spațiu comercial este primordial ca acesta să aibă o locație foarte bună. Aceasta se traduce prin trafic mare de clienți pentru proprietarul de afacere care va dori să închirieze spațiul tău. Obținerea unui flux de numerar lunar este linia de fund pentru orice investitor.

Nu întotdeauna banii fac bani.

Cumpărarea de proprietăți pentru investiții nu necesită să ai toată suma. Există modalități de a obține banii de care ai nevoie pentru cumpărarea de proprietăți pentru investiții.

O modalitate este de a împrumuta banii de la bancă. Mulți se feresc să se împrumute de la bănci, de teama că nu vor putea să returneze înapoi suma împrumutată. Orice investiție are riscul ei. Însă dacă ai experiență și reușești să cumperi o locuință care va fi închiriată imediat, te asigur că vei avea un flux de numerar pozitiv. Vei reuși să achiți costurile lunare cu creditul, diverse reparații(care intră în sarcina ta), impozitul locuinței și vei rămâne și cu un profit. Aceasta înseamnă să faci o investiției inteligentă. Ce este mai frumos și simplu este că altcineva îți va achita creditul tău. Practic, la finalul perioadei de creditare vei rămâne cu o proprietate pe care nici măcar nu ai plătit-o tu.

Un alt mod de a obține banii pentru a investi în imobiliare este de a găsi un investitor secundar, practic un partener. El pune banii și tu faci lucrarea și apoi împărțiți profiturile. E bine să apelezi la această modalitate, atunci când nu dorești să închiriezi proprietatea, ci doar să o revinzi pentru câștig de capital.

Acestea sunt câteva sfaturi legate de cumpărarea de proprietăți pentru investiții pe care ar trebui să le urmezi atunci când înveți mai întâi cum să devii investitor.

Pentru mai multe articole și sfaturi despre imobiliare le găsești pe Investiții imobiliare .

ABONEAZĂ-TE LA BLOG
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Educația financiară e blogul unde vei învăța cum să îți gestionezi banii tăi, să îi cheltui mai responsabil și în final să te ducă la abundență financiară.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
https://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2017/12/key-2114046_1280-1024x576.jpghttps://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2017/12/key-2114046_1280-150x150.jpgEducatia financiarăInvestiții imobiliareachiziții de case,investiții imobiliareSfaturi practice pentru cumpărarea de proprietăți pentru investiții Indiferent dacă ești un investitor experimentat sau un novice, motivația ta pentru cumpărarea de proprietăți pentru investiții este aceeași. Vrei să îți mărești valoarea netă și să faci niște bani din venitul din chirie. Crezi că te interesează investițiile imobiliare? Ai nevoie de...De la datorii la o viață prosperă!