Atitudinea este totul, ultima carte citită… Autorul Jeff Keller a făcut o treabă minunată cu această carte și a inspirat milioane de oameni din lumea întreagă. Cartea te motivează, îți arată calea spre o atitudine pozitivă, o gândire corectă, prin care vei găsi puterea de a te schimba.

Atitudinea este totul

Atitudinea este totul

Schimbă-ți atitudinea și îți vei schimba viața!

După cum ai observat, atât titlul, cât și subtitlu, te îndeamnă să îți schimbi atitudinea, odată cu ea îți vei schimba viața. Prin această carte motivațională, autorul iți explică pașii pe care i-a urmat el și pe care îi ai de urmat pentru a avea o atitudine pozitivă. Vei învăța cum să îți dobândești o atitudine corectă și să renunți la cea negativă. Acea atitudine negativă prin care gândirea ta spune permanent nu pot, prin care vede limitările, problemele, nemulțumirile sau lipsurile. Vei descoperi cum să obții o atitudine demnă de urmat și în care în loc să fii negativ, să surprindă mentalitatea de învingător, să descopere soluțiile în locul problemelor, aptitudinile în locul defectelor sau posibilitățile în locul limitărilor.

De multe ori, ne este foarte dificil să schimbăm gândurile noastre și să avem permanent o atitudine pozitivă. Dar gândește-te! Ce poți pierde dacă încerci să îți controlezi atitudinea? Autorul compară atitudinea cu o fereastră către lume. Folosește această analogie pentru ați explica faptul că având o atitudine negativă vei avea fereastra ta către lume, murdară, iar viața ți-o vei privi printr-un geam murdar. Ce înseamnă acest lucru? Vei fi una din acele persoane frustrate, negativiste și care permanent va da vina pe alte persoane pentru eșecurile și problemele tale.

Toți au probleme sau frustrări, însă cu atitudinea potrivită, îți poți schimba viața. Vei deveni fericit și vei reuși să realizezi lucrurile de care ești capabil. Scopurile pe care nu le puteai atinge înainte din cauza unei atitudini păguboase, vor prinde contur. Uite așa fereastra ta va deveni curată și vei putea privi totul.

Legea atracției sau mecanismul uman.

Jeff Keller, dezvoltă în carte una din temele altor scriitori motivaționali, cea a legii atracției. Aceasta spune că noi devenim ceea ce credem că vom deveni și toate legile universului vor lucra pentru a ne duce la îndeplinire scopul propus. Cu atitudinea corectă vom deveni un magnet uman, prin care putem atrage lucrurile și să ne îndeplinim obiectivele propuse. Acesta este magnetul uman, atragi ceea gândești. Napoleon Hill spunea „Mintea poate să obțină ceea ce concepe și crede”. Poate mai explicativ este Robert Collier „Nu există nimic pe pământ pe care să nu îl poți avea – odată ce ai acceptat în mintea ta faptul că îl poți avea”.

Jeff Keller crede cu toată convingerea că schimbarea atitudinii îți va influența decisiv viața, deciziile tale, te pot duce la afaceri profitabile. Vei găsi un exemplu de la el, cum, în momentul când a hotărât să investească în imobiliare, a reușit. Astfel, într-un an a cumpărat două imobile, ceea ce nu reușise în mai mulți ani. Doar având atitudinea pozitivă și canalizată spre atingerea scopului.

Închei cu un citat motivațional luat din carte, care mi-a plăcut foarte mult: „Dacă gândurile tale nu se vor schimba, nici rezultatele pe care le vei obține nu se vor schimba”

Cheia succesului este să gândești pozitiv, să ai o atitudine că tot ce vrei poți obține. Acestea, împreună cu acțiunea te vor duce la rezultatele pe care ți le dorești pentru atingerea scopului tău.

Musai trebuie să o ai în biblioteca ta.

Atitudinea este totul, de vrei să o citești o găsești pe cărturești.ro

Dacă te interesează și alte cărți, găsești recenziile lor aici.

ABONEAZĂ-TE LA BLOG
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Educația financiară e blogul unde vei învăța cum să îți gestionezi banii tăi, să îi cheltui mai responsabil și în final să te ducă la abundență financiară.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
https://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2018/11/atitudinea-este-totul-1024x1024.jpghttps://educatiafinanciara.ro/wp-content/uploads/2018/11/atitudinea-este-totul-150x150.jpgEducatia financiarăRecenzii cărțiAtitudinea este totul, ultima carte citită... Autorul Jeff Keller a făcut o treabă minunată cu această carte și a inspirat milioane de oameni din lumea întreagă. Cartea te motivează, îți arată calea spre o atitudine pozitivă, o gândire corectă, prin care vei găsi puterea de a te schimba. Atitudinea este...De la datorii la o viață prosperă!